Nordlys Retra Trio biopejs til vægDenne biopejs er af høj kvalitet i særklasse. Den har det hele: Den er virkelig smuk, og den både stor kapacitet og stor varmeeffekt

Derfor gør den en klar forskel, både hvad æstetik og temperatur angår.

Fakta om Nordlys pejsen

Pejsen er hele 80 cm høj, og den er 66 cm bred. I dybden måler den 25 cm. Og selv om den fylder en del på væggen, og den vejer 21 kilo, så fremstår den både elegant og hyggeligt.

Den har en kapacitet på 2,5 liter, og den har en effekt på 4,5 kW og en brændetid på 4 – 6 timer på en opfyldning. Da dens effekt er så stor, så kan den gøre en mærkbar temperaturforskel i det rum, den hænger i.

Biopejsens design

Du kan vælge imellem en hvid, en grå og en sort udgave af denne høje, smukke pejs. Det giver selvfølgelig et forskelligt look, om du vælger den ene eller den anden, men fælles for dem er, at den klæder den væg og det rum, den kommer til at hænge i.

Da den er sort indvendigt, så vil de levende flammer fremstå meget tydelige og dermed bidrage betydeligt til rummets gode stemning.

Pejsen har afrundede sider, hvilket gør meget designmæssigt. Det giver nogle bløde linjer, som gør sit til, at den fremstår lettere sit udseende, end den rent faktisk er.

Hvad er fordelene ved at vælge en biopejs?

En bioethanolpejs er et godt valg af flere årsager. For det første skader brændstoffet ikke miljøet, så du kan roligt bruge den med god samvittighed, og for det andet så hverken soder, oser eller sviner den i dit hjem. Og dertil kommer, at dens lykkelige ejer er helt fri for at tænke i brænde, der skal håndteres eller en skorsten, der skal renses.

En biopejs er en ren fornøjelse.

Du kan finde mange flere informationer om biopejse her

Se alle væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 80 cm, B 66 cm, D 25 cm
  • Vægt: 21 kg
  • Kapacitet: 2,5 l
  • Brændetid: 4 – 6 l
  • Varmeeffekt: 4,5 kW

 

Til Forhandler