Atlantic Twin™ væghængt biopejsDenne biopejs er en luksusudgave af en pejs, der både er meget stilren og har en god varmeeffekt. Da den er konstrueret med to brændere, kan den give dig dobbelt så meget hygge og lunhed

Ønsker du en væghængt biopejs, der hæver både stilen og varmen i det rum, den hænger i, så har du et rigtig godt bud med denne Atlantic Twin model.

Fakta om biopejsen

Med sin ekstra store bredde på 170 cm er denne dobbeltpejs en del bredere end en standardmodel. Den måler 55 cm i højden, og dens dybde er 18 cm.

Den er udstyret med to brandkar, som hver kan rumme fire liter ethanol. Det giver en brændetid på tilsammen otte timer, hvilket er temmelig længe for en biopejs.

Den har en varmeeffekt på 7,2 – 14,4 kW i timen afhængigt af, om du bruger en eller begge brændere ad gangen. Den bruger 1 liter brandvæske i timen i alt. Biopejsen vejer sine 58 kilo, hvilket betyder, at der er gods i den.

Pejsen er lavet af aluminium og rustfrit stål og den beskyttende glasplade er lavet af hærdet optisk glas.

Det helt specielle design

Denne Atlantic Twin biopejs har et design, der er i særklasse. Dels gør den ekstra bredde det, at det fremstår som en ret dominerende del af den væg, som den hænger på. Og dels gør dens lette konstruktion med ståbrændere og glas på hele facaden det, at det trods sin bastante og tung krop fremstår både let og elegant.

En meget spektakulær mastodont af en pejs, der nærmest går i ét med væggen.

Når der er fuld blus på begge brændere, så står de levende flammer knivskarpt op imod den sorte bagplade. Det giver et stilfuldt og samtidig hyggeligt look.

Den rene fornøjelse

En biopejs brænder stille og roligt uden at ose eller sode – eller at svine på nogen måde. Godt for miljøet og godt for oplevelsen af levende ild, hygge og lunhed. Giv dit hjem denne pakke af god stemning.

Læs mere om alle typer biopejse her

Se alle biopejse til væg her

Specifikationer

  • Størrelse: H 55 cm, B 170 cm, D 18 cm
  • Vægt: 58 kg
  • Kapacitet: 8 l
  • Brændetid: 8 timer
  • Varmeeffekt: 7,2 – 14,4 kW

 

Til Butik

Reklamelink

<