Atlantic Wave™ biopejs til vægHer har du en væghængt biopejs, der bare oser af luksus. Der er kælet både for de designmæssige detaljer og for pejsens ydeevne

Skal din biopejs både være en fryd for din stue og for hyggen og temperaturen, så er denne model et virkelig godt bud.

Fakta om Atlantic Wave

Pejsen måler 60 cm i højden og 70 cm i bredden, så det er altså en relativ stor pejs, der også vejer hele 38 kilo. Der er således noget gods i denne pejs, hvilket også er gældende, når det kommer til de indre dele af den.

Den kan rumme 4 liter i sit brandkar, hvilket er en del mere end en standard-pejs kan kapere. Den har en varmeeffekt på 3,6 kW i timen, og den kan brænde i op til hele otte timer på en opfyldning. Det er også en del mere, end en standard-pejs kan.

Pejsen er konstrueret af rustfrit stå og hærdet optisk glas, hvilket er medvirkende til pejsens karakteristiske, spinkle, elegante look. Det samme er det faktum, at pejsens dybde kun er 13,3 cm. Det betyder, at pejsen nærmest ser ud til at gå i ét med den væg, den hænger på.

Denne biopejs bidrager til den udsøgte stil i rummet.

Fordelene ved at vælge en biopejs

En biopejs er på mange måder virkelig behagelig at bruge. På den ene side, er den smuk at se på og virkelig nem at installere. Den skal bare skrues fast på væggen. På den anden side så giver den nogle ekstra varmegrader i rummet, uden at den hverken soder, oser eller sviner. Den skader ikke miljøet, og så er den meget simpel at bruge.

At indrette sig med en bioethanolpejs giver rigtig god mening, og hvorfor så ikke gå skridtet fuldt ud og vælge denne smukke og stærke model.

Du kan læse mere om biopejse her

Du kan se alle væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 60 cm, B 70 cm, D 13,3 cm
  • Vægt: 38 kg
  • Kapacitet: 4 l
  • Brændetid: 8 timer
  • Varmeeffekt: 3,6 kW