Austin™Ønsker du en biopejs, der er en integreret del af et møbel, og som med sin elegance gør din stue en tand mere lun og hyggelig?

Så vil denne Austin™ model absolut være noget for dig.

Der kan tilkøbes diverse opgraderinger af pejsen, som gør den virkelig attraktiv og innovativ.

Pejsens design

Pejsereolen er på den ene side et smukt og fleksibelt møbel, og på den anden side er den et både praktisk og hyggeligt indslag i din indretning.

Reolen er ligesom delt i to, hvoraf den øverste del er selve pejsen, og den nederste del er en decideret hylde, som du kan indrette, som du har lyst.

De levende flammer kan reguleres via en fjernbetjening eller via Bluetooth. Dette er en del af en opgradering, som kan tilkøbes.

Du kan vælge, om din biopejs skal være sort, hvid eller af børstet stål.

Fakta om Austin™

Denne pejs er relativ stor, men den fortjener at få en af hæderspladserne i stuen. Den bør stå op ad en væg, så dens levende flammer kan nydes bedst muligt.

Den har en temmelig lang brændetid, nemlig imellem 7,5 timer og 20,8 timer.

Hvor kraftige, flammerne skal brænde, styrer du enten manuelt eller via en device. Denne fjernbetjening giver dig en større indflydelse på, hvordan ovnen brænder. Du kan således også indstille den til at brænde ved vågeblus, hvis den bare skal holdes stille og roligt i gang.

Her har du med en virkelig anvendelig og innovativ bioethanolpejs at gøre. Ud over det smukke design, så har du med den meget præcise regulering, mulighed for helt at styre, hvordan den skal brænde.

Læs meget mere om biopejse her

Få et overblik over alle gulv biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 92,8 cm, bredde: 105,5 cm, dybde: 35 cm
  • Kapacitet: 5,8 liter
  • Brændetid: 7,5 – 20,8 timer
  • Varmeeffekt: 1,6 – 4,5 kW pr. time´
  • Farve: Sort, hvid, børstet stål
  • Brænder: Manuel eller via fjernkontrol