Biopejs til indbygning i væg på 96,5 cmDenne biopejs adskiller sig primært i forhold til sin dybde. Den er nemlig hele 38 cm dyb. Det gør den særligt velegnet til at bygge ind i en væg

Og netop den øgede dybde gør, at den meget fint illuderer en traditionel pejs, hvis besværligheder du med denne biopejs slipper fuldstændigt for.

Det særlige design

Synes du, at en traditionel pejs eller brændeovn er både hyggelig og dekorativ? Så kan der være mange gode grunde til at vælge en biopejs i stedet for.

Dels er den uafhængig af en skorsten, så bor du et sted, hvor der ingen skorsten er, eller er den placeret uhensigtsmæssigt i forhold til der, hvor du tænker at placere en pejs, så er en biopejs genial, for den behøver slet ingen skorsten.

Desuden er en traditionel brændeovn forbundet med en del arbejde i håndteringen af både brænde, aske og sod. Alt det slipper du helt for med en biopejs. Den soder, ryger eller sviner overhovedet ikke.

Så vil du gerne have fornemmelsen og hyggen, der er forbundet med levende ild, så kan denne biopejs være et godt valg.

Fakta om den dybe indbygningsbiopejs

Du får fuldt blik til flammerne til den åbne pejs. Den illuderer på bedste vis en traditionel brændeovn med sin store dybde, den er bare meget lettere at have med at gøre.

Den kan stå og brænde stille og roligt i 4 – 6 timer, hvor du bare skal nyde den. Den fremstår elegant med sin konstruktion i stål og med åben front, selv om den er både ret bred og ret dyb.

Ønsker du dig en stor og dyb biopejs, der kan bygges ind i væggen, som tilmed er både nem og simpel at håndtere? Så kunne denne model være et godt bud.

Du kan læse meget mere om alle typer biopejse her

Klik her for at se alle biopejse til indbygning i væg

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 70 cm, bredde: 96,5 cm, dybde: 38 cm
  • Vægt: 21,5 cm
  • Kapacitet: 2,5 cm
  • Brændetid: 4 – 6 timer på en opfyldning
  • Varmeeffekt: 4,1 kW i timen
  • Farver: Stål og klart glas
  • Brænder: Justerbar