Rund biopejs til vægHar du nogensinde forestillet dig, at en pejs kan have andre grundformer end firkantet?

Det kan de faktisk, se nu bare på denne runde model, som i sit design adskiller sig fra de fleste andre biopejse på markedet. Med denne pejs får du både hygge og flot design på en én gang.

Fakta om denne runde biopejs til væggen

Pejsen er hvid på det ydre og sort i det indre. Den er cirkelrund, og den har en diameter på 60 cm og en dybde på 20 cm.

Den er konstrueret af stål og glas, og dens brænder kan reguleres, så du selv kan styre styrken på flammerne.

Den vejer 12,8 kilo, så den er mellem-tung. Den kan rumme 1,5 liter ethanol, hvilket giver den en brændetid på 2 – 3 timer. Den har en varmeeffekt på ca. 2,16 kW, hvilket er en god effekt, der kan give noget mere lune i rummet.

Med de medfølgende beslag og skruer kan pejsen monteres på væggen.

Det helt særlige design

At indrette sig med en pejs og levende ild gør en masse til den hyggelige stemning. Men også pejsens design spiller en vigtig rolle, når det kommer til indretning og stemning. Vælger du en cirkelrund model som her, så vil den ubetinget bidrage til den gode stil.

Den runde form er stilistisk temmelig iøjnefaldende, men bestemt på den gode måde. Det hvide ydre og det sorte indre gør også sit til, at den kommer til at stå knivskarp om imod væggen.

Når den er tændt, vil de levende flammer være meget tydelige på den sorte baggrund. Det lave gnistfang af glas understreger det elegante look. Her får du altså ikke bare en biopejs, men også et stykke kunst.

Biopejsens fordele

Med en biopejs får du alle goderne ved åben ild: Hygge, en lunere temperatur og god stil. Til gengæld kommer du nok ikke til, at savne at save og stable brænde, at rengøre efter sod og aske eller rensning af skorsten.

Med en bioethanolpejs skummer du fløden af det at have en pejs i dit hjem.

Læs mere om biopejse her

Se alle biopejse til væg her

Specifikationer

  • Størrelse: Diameter 60 cm, D 20 cm
  • Vægt: 12,8 kg
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Brændetid: 2 – 3 timer
  • Varmeeffekt: 2, 16 kW