Bred biopejs til vægDette er den ultimative biopejs, hvis du går efter en, der er så bred som muligt. Den fylder det meste af væggen, og den giver et fantastisk syn, når alle brandkar er i gang på én gang

Derfor kan den også bidrage både til den hyggelige stemning og til en temperaturstigning i rummet.

Fakta om denne biopejs

For det allerførste så er denne pejs hele 210 cm bred, den måler 70 cm i højden og er derfor også en del højere end de fleste biopejse. I dybden måler den 21 cm, og med sin vægt på hele 83 kilo, så er den bestemt også en del tungere end en standard-biopejs.

Med den ekstra bredde er der blevet plads til hele seks brandkar i pejsen, som hver har en brændetid på 2 – 3 timer på en opfyldning.

Dens varmeeffekt er på 5,6 kW i timen, når alle kar er i gang, så pejsen kan bidrage betydeligt til en øget temperatur i det rum, den hænger i. Du kan vælge, om du tænder alle brandkar eller bare et eller flere af dem, og du kan regulere selve flammerne med den justerbare brænder.

Dens farver er stå og sort, og pejsen er åben ind til de levende flammer.

Pejsens design

Pejsen har et meget majestætisk look med sin store størrelse og sit markante ydre med de brede stålkanter hele vejen rundt og sit sorte indre. Det er et imponerende syn, når flere eller alle brændere kører. Det giver virkelig karakter til din stue med sådan en flot pejs, der dækker det meste af den væg, den sidder på.

Hvorfor vælge en bioethanol-pejs?

Denne store biopejs er en fryd for øjet, og den er også en fryd for miljøet. Den brænder nemlig på bioethanol, hvilket er miljøvenligt og rart at have med at gøre, for det hverken soder, oser eller sviner, når du bruger ovnen.

En biopejs er den rene fornøjelse.

Du kan læse mere om biopejse her

Her kan du se alle biopejse til væggen

Specifikationer

  • Størrelse: H 70 cm, B 210 cm, D 21 cm
  • Vægt: 83 kg
  • Kapacitet: 6 x 1,5 l
  • Brændetid: 2 – 3 timer
  • Varmeeffekt: 5,6 kW