Cubo væghængt biopejsDenne biopejs er en meget smuk og markant pejs, der kommer til at understrege din gode stil i din indretning. Den står meget skarpt op mod en hvilken som helst væg med sit ikoniske design

Er du ikke bange for at springe ud i en modig indretning, der samtidig udstråler hygge og varme, så kan du vælge denne CUBO biopejs.

Fakta om CUBO biopejsen

Den væghængte bioethanelpejs er lavet af stål, og den måler 50 cm x 50 cm, og den kvadratiske pejs er blot 12 cm dyb. Den vejer ikke mere end 5,7 kilo.

Dens brænding har en varmeeffekt på 1,15 kW i timen, dens brænderkapacitet er på 0,5 liter, og den kan brænde i 1 – 2 timer på en opfyldning.

Brænderen kan reguleres, så du selv kan styre hvor lidt eller hvor meget, den skal brænde.

En biopejs spreder hygge

Uanset i hvilket rum du placerer din biopejs, vil den sprede hygge og en lunere temperatur.

Denne ovn brænder jævnt og roligt, og som det er typisk for en biopejs, så brænder den også rent, og du har stort set ingen rengøring i forbindelse med dens brug.

Sæt en pejs op på væggen, og du er sikker på, at stemningen i rummet straks ændres til det bedre.

CUBO biopejs’ design

Her får du en biopejs, der er helt kvadratisk og har en bred kant af stål omkring sig. Det understreger det stramme og lidt rå look, som kommer til at stå helt skarpt på din væg. Den vil på samme tid udstråle noget råt og moderne og noget varmt og hyggeligt med sine levende flammer inde i pejsen.

Den vil klæde de fleste stuer, og så kan den tilmed give temperaturen i rummet et nøk opad. Er god stil, hyggestemning og en lun stue nøgleord, som siger dig noget? Så kan CUBO biopejs hjælpe dig videre med at skabe det.

Læs mere om biopejse til væggen her

Se alle væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 50 cm, B 50 cm, D 12 cm
  • Vægt: 5,7 kg
  • Kapacitet: 0,5 l
  • Brændetid: 1 – 2 timer
  • Varmeeffekt: 1,15 kW