Dobbelt Nevada væghængt biopejsHer får du dobbelt op på alt det, som en biopejs kan: skabe hygge, gøre rummet lunt og tilføje rummet noget stilfuldt

Synes du godt om alt det, en biopejs kan bidrage med, så vil du bestemt også synes godt om at få det dobbelt.

Den dobbelte biopejs

Denne dobbelte biopejs måler hele 140 cm i bredden, hvilket er det dobbelte af, hvad en standard-model måler. Den måler 40 cm i højden, og i dybden måler den 21 cm.

Den er bygget af stål og glas, og dens farver er sort og stål. De vejer tilsammen 23,8 kilo, så din væg skal kunne holde til noget.

Hver pejs kan rumme 1,5 liter, og den kan køre i 2 – 3 timer på en opfyldning.

Dens fælles varmeeffekt er på 4,3 kW, hvilket kan øge rummets temperatur mere, end en enkelt pejs kan. Brænderen kan reguleres, så du kan styre hver pejs ydelse.

Dobbeltpejsens design

Denne dobbelte biopejs kommer til at se både markant og elegant ud på væggen, for selv om den fylder en del i bredden, så er designet med den hele glasplade forrest så tilpas let, at den ikke kommer til at virke for bastant.

Den store fælles glasplade øger flammernes refleksion, og med dem begge i aktion, så får du også dobbelt op på både hygge og varmeeffekt. Den fylder på en væg, men på den gode, stilfulde måde.

Hvorfor vælge en dobbelt-pejs?

Der er flere gode grunde til at vælge en dobbeltpejs. For det første får du den dobbelte varmeeffekt, hvilket kan få temperaturen i rummet til at stige med op til 4 – 5 grader, for det andet så hygger den dobbelt så meget, og for det tredje så pynter denne markante pejs på den store væg i rummet.

Du kan læse mere om biopejse her

Du kan se flere biopejse til væggen her

Specifikationer

  • Størrelse: H 40 cm, B 140 cm, D 21 cm
  • Vægt: 23, 8 kg
  • Kapacitet: 2 x 1,5 l
  • Brændetid: 2 x 2 – 3 timer
  • Varmeeffekt: 4,3 kW

 

Til Butik

Reklamelink