Dubai Square™Vil du all in på at skabe den ultimative arabiske stemning i din have eller på terrassen, så skulle du tage at investere i en eller flere af disse høje markante biopejse, der er skabt til at stå udenfor

Hvad får du med en udendørs biopejs?

Først og fremmest får du stemning. Den stemning, som kun levende flammer kan give, kan i den grad opgradere dine lange sommeraftener udenfor.

Du vil føle dig henført til meget varmere himmelstrøg, når der står sådan en, eller flere, høje skulpturelle biopejse, der brænder jævnt og roligt gennem hele aftenen.

Den kan brænde i op til seks timer på en opfyldning, og i den periode behøver du ikke at gøre mere for at holde dem i gang. Med mindre, du ønsker at regulere på flammernes styrke, så kan den fint stå og passe sig selv.

Den brænder på bioethanol og er derfor helt uafhængig af anden form for energitilførsel. Den har heller ikke brug for at være koblet på en skorsten, så du kan flytte rundt på den alt det, du har lyst til.

Fakta om Dubai Square™

Pejsen kommer i to størrelser. Lounge-modellen måler 120 cm i højde, og Tower-modellen måler 160 cm i højden. Der er altså tale om nogle markante biopejse med en vis højde.

Der er også flere farver at vælge imellem, så du kan selv have noget indflydelse på, hvordan din pejs skal se ud.

Øverst er flammerne omkranset af hærdet glas, hvilket både beskytter og reflekterer.

Skal der skabes en nærmest østerlandsk stemning i haven på de skønne sommeraftener, så fås det vist ikke mere autentisk end med disse høje, smukke biopejse.

Her kan du læse meget mere om biopejse

Her kan du se alle fritstående biopejse

Specifikationer

  • Størrelse: Lounge, 120 cm høj. Tower, 160 cm høj. Begge modeller måler 34,6 cm i både bredde og dybde
  • Vægt: Lounge, 40 kg. Tower, 50 kg
  • Kapacitet: 1,8 l
  • Forbrug: 0,3 liter pr. time
  • Brændetid: Op til 6 timer på en opfyldning
  • Varmeeffekt: 1,8 kW i timen
  • Farve: Sort, hvid, corten-stål eller RAL-farver
  • Materialer: Lakeret stål, børstet rustfrit stål og hærdet, optisk glas