Elegant vægbiopejs i sort med glasDet særlige ved netop denne vægophængte biopejs er helt klart dens design. Den hænger nærmest, som om den svæver på væggen, og derfor virker den let og elegant

Går du op i indretning og design, og foretrækker du en pejs, der hænger på væggen uden at dominere rummet, så der denne model et rigtig godt bud.

Beskrivelse af biopejsen

Den sorte plade, der udgør bagsiden af pejsen, måler 60 cm x 60 cm, og pejsen er 20 cm dyb. Den er konstrueret i sort stål og klart glas, og den vejer 18,6 kilo.

Ovnen har en varmeeffekt på 2,17 kW, dens brænderkapacitet er på 1,5 liter ethanol, og den kan brænde i 2 – 3 timer på en opfyldning. Brænderen kan justeres manuelt, så effekten er til at regulere.

Pejsens design

Den sorte baggrundsplade i stål fremstår meget markant op mod væggen, og samtidig er resten af konstruktionen meget let og elegant at se på.

Foran selve brændingen er der placeret en massiv plade af glas, men både toppen og siderne er helt fri.

Det er en meget spændende kombination af effekter, og pejsen er således både markant og nærmest svævende. Den er på den ene side iøjnefaldende og på den anden helt diskret, det giver en særlig stemning i rummet – ud over selvfølgelig det lune og det hyggelige.

Fordele ved at vælge en bioethanolpejs

Bioethanol brænder jævnt og stabilt, det brænder rent, og der er minimalt af rengøring forbundet med brugen af en biopejs. Med hensyn til hyggen, stemningen og temperaturen så er en biopejs bestemt at foretrække.

Den brænder stille og roligt på sit brændstof, og den bliver aldrig overhed. Og bortset fra det, så er denne pejs jo også en fornøjelse at se på, så den bidrager bestemt også til en indretningsmæssig gevinst.

Læs mere om biopejse her

Se flere væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 60 cm, B 60 cm, D 20 cm
  • Vægt: 18,6 kg Indhold her 
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Brændetid: 2 – 3 timer
  • Varmeeffekt: 2,17 kW

 

Til Butik

Reklamelink