Fritstående åben biopejs i hvidEn biopejs tilføjer sine omgivelser hygge, liv og varme. Den er derfor en stor indretningsmæssig gevinst for det rum, den står i

Tilmed kan den flyttes rundt på, så dens fordele kan nydes hvor som helst, du ønsker det.

Den hvide, åbne gulv-biopejs

Designet af denne pejs er både helt enkelt og ret robust. Det er det, fordi den ret brede stålkant giver den det robuste look med sine linjer og sin volumen.

Letheden fremstår ved åbenheden på front og bagside. Det betyder, at hvis du placerer pejsen ude i rummet, så kan de levende flammer betragtes fra begge sider.

En biopejs er uafhængig af rør, ledninger og skorsten, så du sætter den simpelthen bare på gulvet der, hvor du ønsker, den skal stå. Selv om den har en vægt på 27,2 kilo, så er den flytbar.

Fakta om biopejsen

Denne gulvpejs har en vis bredde og højde, så den kræver lidt space omkring sig. Dens hvide farve og de åbne sider gør den dog på sin vis let i sit udtryk.

De levende flammer får næring til 2 – 3 timers brændetid på en opfyldning. Den kræver således ikke så meget, når den er i brug. Du skal bare sørge for at fylde mere bioethanol på, når den er ved at løbe tør.

En biopejs kan ikke alene opvarme et rum, men den kan hæve temperaturen et par grader – og så er den eminent til at skabe hygge.

Brænderen i denne model kan reguleres, så flammerne brænder mere eller mindre kraftigt.

Skal levende ild være en del af din indretning, og skal pejsen være både skulpturel i sit look og virkelig nem at passe, så kan du med fordel vælge denne hvide åbne gulvpejs.

Læs mere om alle typer biopejse her

Få overblik over alle gulv biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 63 cm, bredde: 80 cm, dybde: 25 cm
  • Vægt: 27,2 kg
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Brændetid: 2 – 3 timer pr. opfyldning
  • Varmeeffekt: 2,17 kW i timen
  • Farve: Hvid
  • Brænder: Justerbar

 

Til Butik

Reklamelink