Fritstående biopejs i hvidEr du på udkig efter den ultimative store og iøjnefaldende biopejs, som kan præge din store stue eller havestuen?

Eller er du ansvarlig for indretningen på din arbejdsplads, som mangler lige det ekstra, der gør hallen eller konferencerummet lunere og hyggeligere?

Uanset hvad dit behov er i retning af at indrette med levende ild i store, flotte rum, så kan denne fritstående biopejs absolut leve op til det.

Biopejsens design

Denne biopejs skiller sig først og fremmest ud i forhold til dens størrelse.

Den er hele 130 cm bred, og den er åben hele vejen rundt. Det gør den velegnet til at stå længere ude i rummet eller til evt. at være en levende rumadskiller.

Skal det store rum brydes, så er dette en genial måde at gøre det på. Rummet tilføjes oven i købet den hygge og gode stemning, som levende flammer giver.

Da flammerne kan betragtes fra alle sider, giver det god mening at rykke pejsen ud i rummet.

Fakta om den store fritstående biopejs

Ud over sit stilfulde design og sin volumen så udmærker netop denne model sig også ved at have en ret stor brændkapacitet.

Den kan rumme hele 5 liter bioethanol, hvilket er temmelig meget mere end almindeligt. På de 5 liter kan den brænde i op til 6 – 8 timer. Det vil sige, at du ikke behøver at gøre andet end at holde øje med, om den er ved at løbe tør for brændstof.

Pejsen behøver ingen anden form for pasning. Den er let at gøre ren, og den hverken soder eller oser. Der dannes ingen aske, og så er den virkelig nem at håndtere.

Da den har så stor en kapacitet, har den også en væsentlig større varmeeffekt end de fleste andre biopejse. Den har nemlig en effekt på hele 4,5 kW i timen.

Det betyder, at pejsen kan bidrage noget mere til temperaturen i rummet. Dog ikke nok til at klare opvarmningen alene, men til gengæld har den store aktier i at få sat den hyggelige stemning i det store rum.

Skal levende flammer, der er synlig fra alle sider være prikken over i-et i indretningen af det meget store rum, så kunne denne hvide udgave være et virkelig godt bud.

Læs mere information om biopejse her

Se alle de fritstående biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 35 cm, bredde: 130 cm, dybde: 35 cm
  • Vægt: 38,5 kg
  • Kapacitet: 5 liter
  • Brændetid: 6 – 8 timer pr. opfyldning
  • Varmeeffekt: 4,5 kW i timen
  • Farve: Hvid
  • Brænder: Justerbar

 

Til Butik

Reklamelink