Gennemgående indbygningsbiopejsDu får her en stor, massiv biopejs, der til trods for sin tyngde kan indbygges i en væg, således at du på én gang får en pejs i to rum

Den er designet sådan, at der er frit og et lige godt blik til de hyggelige levende flammer fra begge sider.

Er denne konstruktion noget, der tiltaler dig, så forestil dig, at du/I får to rum med pejs på én gang.

Det geniale design

At indbygge en biopejs i en væg er intet mindre end genialt. Dels udvikler brænderen ikke mere varme, end at det er ufarligt at bygge den ind i en væg, og dels kan det rolige og hyggelige scenarie betragtes i de to rum, som væggen står imellem.

Selv om pejsen vejer sine 27 kilo, så har den et ret let look med sine stålkanter og glas for de delvist åbne sider.

Pejsen er ret bred, så den kommer til at fylde relativt meget på den pågældende væg – i begge rum. Da den kommer til at være ret dominerende i væggen, skal du være ret sikker i placeringen.

Fakta om den store indbygningsbiopejs

Først og fremmest er biopejsen stor. Den måler 96,5 cm i bredden og 70 cm i højden. Desuden er den også ret tung med sine 27 kilo.

Dens størrelse betyder også, at den kan køre omkring 4 – 6 timer på en opfyldning. I det tidsrum kan den stille og roligt stå og passe sig selv, mens du nyder synet og lunheden. Du kan regulere på brænderen, så effekten bliver, som du vil have den.

Går du efter den store, ultimative biopejs, der kan bygges ind i en væg mellem to rum, så kan denne flotte mastodont af slagsen være et rigtig godt bud.

Her kan du finde meget mere information om biopejse

Her kan du se alle indbygningsbiopejse

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 70 cm, bredde: 96,5 cm, dybde: 38 cm
  • Vægt: 27 kilo
  • Kapacitet: 2,5 liter
  • Brændetid: 4 – 6 timer på en opfyldning
  • Varmeeffekt: 4,1 kW i timen
  • Farver: Stål og glas
  • Brænder: Justerbar