Gulv biopejs med plads til træHer får du en høj og elegant biopejs i stål og glas. Denne model er designet sådan, at der er et ekstra rum under selve brænderen. Her kan du opbevare en håndfuld brænde, der fuldender indtrykket af en pejs

Brændet er selvfølgelig bare til pynt og hygge, og du kan jo skifte dekorationen ud af og til.

Hvilken gavn gør en biopejs?

Med en biopejs kan du opnå den helt særlige hygge, som levende ild giver. I modsætning til andre former for ovne, så er der absolut intet besvær forbundet med denne.

Den brænder jævnt og stille og roligt, og du behøver blot at fylde mere brændstof på, når den er ved at løbe tør. Desuden hverken soder, asker eller oser den.

Dens varmeeffekt er lavere end ved andre varmekilder, til gengæld er den ren og nem at anvende.

Fakta om biopejsen

Med sine 100 cm er denne pejs ret høj, hvilket giver flammerne rig mulighed for at reflektere smukt i glassiderne. Selv om den er temmelig tung, så er det muligt at flytte rundt på den. Du kan endda bære den udenfor, så den kan lune og hygge i haven, foran hoveddøren eller på terrassen.

Dens brændetid er på omkring fire timer, hvilket er længere end de fleste. Det betyder, at du kun sjældent skal påfylde mere brændstof.

Selv om den har en vis volumen, så fremstår ovnen slank og elegant, og designmæssigt er den konstrueret sådan, at selve brænd-delen ligesom svæver et stykke over gulvhøjde. Det giver en god effekt. I hulrummet under den, kan du opbevare noget, som er et dekorativt supplement til ovnens look.

Med denne bioethanolpejs får du en høj og bastant ovn med et let design og en ekstra hygge- og varmespreder i hjemmet.

Læs mere om alle typer biopejse her

Få overblik over alle gulv biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: 100 cm x 40 cm x 40 cm
  • Vægt: 30 kg
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Brændetid: Op til 4 timer
  • Varmeeffekt: 2,17 kW i timen
  • Farve: Stål og klart glas
  • Brænder: Ikke justerbar