Høj biopejs i stål til væggenSer du gerne, at en biopejs har en vis størrelse, og må den gerne fremstå slank, elegant og lækker, så kunne denne høje, smukke vægmodel sagtens være lige den, du er på udkig efter

Udover, at den vil klæde det rum, den kommer til at stå i, så kan den også bidrage til dette rums hyggelige stemning og behagelige temperatur.

Fakta om den høje pejs

Denne model har en højde på hele 80 cm, og den måler 48 cm i bredden. Den har en dybde på 20 cm, og den er konstrueret af stål og glas. Den vejer 18 kilo, så der er noget soliditet i denne pejs.

Den kan rumme 1,5 liter brændvæske, og den kan brænde i henved 2 – 3 timer på en opfyldning. Den har en varmeeffekt på 1,8 kW, og brænderen kan reguleres, så flammernes styrke kan varieres.

Denne pejs’ særlige design

At den er så høj, giver denne væghængte biopejs en særlig slank og rank udstråling. Den elegante og lyse overflade i rustfrit stål giver den en vis lethed, til trods for at den vejer hele 18 kilo.

Den er i sit design at sammenligne med en traditionel brændeovn, og den har da også et sortmalet indre, der giver den perfekte baggrund for de flammer, der vil lune og hygge i den.

Pejsen er åben ind til brandstedet – bortset fra en kant af glas, der pryder ca. halvdelen af åbningen. Glasset og åbningen er medvirkende til det lette udtryk, der kendetegner hele pejsen som sådan.

Foretrækker du en biopejs?

Vil du gerne have en levende varme- og hyggekilde i dit hjem, men vælger du gerne besværet ved en traditionel brændeovn fra?

Så er en bioethanolpejs et rigtig godt alternativ til det. For med den får du alle fordelene: Levende ild, ren forbrænding, hyggelig stemning, varme og et fedt design.

Du kan finde flere informationer om biopejse her

Se alle de væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 80 cm, B 48 cm, D 20 cm
  • Vægt: 18 kg
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Brændetid: 2 – 3 timer
  • Varmeeffekt: 1,8 kW

 

 

Til Butik

Reklamelink