Jazz væghængt biopejsEr du på udkig efter en biopejs, der designmæssigt ikke ligner de andre, så kunne denne Jazz pejs sagtens være svaret på dine forventninger. Den er nemlig stor, kvadratisk og meget markant i sin konstruktion

Derfor vil den være lige i øjet stilmæssigt, hvis den gerne må stikke lidt ud – for det gør den, bogstaveligt talt.

Information om biopejsen

Denne pejs måler 60 cm x 60 cm, og den har en dybde på 20 cm. Den vejer 15 kilo, så det er en ovn med lidt gods i.

Den er fremstillet af stål og dens farver er sort og rustfrit stål.

Brænderen, der kan reguleres, kan rumme op til 1 liter ethanol, og den kan brænde i 2 – 2,5 timer på en opfyldning. Den har en varmeeffekt på 1,804 kW i timen.

Dens helt særlige design

Som nævnt, så har denne biopejs et helt specielt design, der altid vil tiltrække sig en del opmærksomhed i din indretning.

Dels er ovnen helt kvadratisk, hvilket altid kommer til at stå skarpt op mod væggen. Dels er den indrammet af en bred kant af rustfrit stål, som er brudt i et bredt sort stykke midt i hver side. Det får pejsen til at fremstå som en hel skulptur i sig selv.

Selve brænderummet er sort og dybt, og når der er flammer i dette mørke rum, kommer de til at stå som en yderst dekorativ kontrast til selve rammen på pejsen. Det er den modig boligindretter, der vælger denne Jazz biopejs.

Hvorfor vælge en biopejs?

Der er flere gode grunde til at foretrække en biopejs frem for andre pejsetyper. For det ene er det virkelig hyggeligt med levende ild, og for det andet så er det både lunt og rent at have med at gøre. Det er ukompliceret, og det skaber en dejlig stemning i dit hjem.

Du kan finde flere informationer om biopejse her

Du kan se flere biopejse til væg her

Specifikationer

  • Størrelse: H 60 cm, B 60 cm, D 20 cm
  • Vægt: 15 kg
  • Kapacitet: 1 l
  • Brændetid: 2 – 2,5 timer
  • Varmeeffekt: 1,802 kW

 

 

Til Butik

Reklamelink