Monaco Square™Her er endnu en luksusudgave af en biopejs fra serien Monaco. Her er det så den firkantede udgave, der naturligvis er nøjagtigt lige så smuk og stilfuld som de øvrige i serien

Den fås i to forskellige størrelser, og de to klæder selvfølgelig hinanden virkelig smukt.

Monaco Square’s™ design

Denne biopejs fremstår smuk, enkel og elegant i sit slanke look.

Den kommer i flere forskellige farver: Sort, hvid, RAL-farver og børstet stål. Det vil sige, at du har mulighed for selv af vælge både højde og farve på din pejs.

Opsatsen kan være 70 cm høj (Lounge-modellen) eller 90 cm (Tower-modellen), og det hærdede glas, der omslutter flammerne øverst har samme facon som foden. Derfor fuldendes det slanke look i pejsens helhed.

Der er frit syn til flammerne hele vejen rundt om pejsen, hvilket gør den særligt velegnet til at blive placeret ude i rummet.

Fakta om den firkantede biopejs

En biopejs kan ikke opvarme et rum alene, men den kan bidrage til varmen med et par grader. Til gengæld kan den bidrage væsentligt til den hyggelige stemning i rummet.

Den bør ikke stå udenfor permanent, men den kan sagtens bæres udenfor og dermed give en ekstra hyggedimension til din have, altan eller terrasse.

Du kan tilkøbe hjul til pejsen, som kan monteres, så de ikke kan ses. Det lettere flytningen af den betydeligt. Du kan ligeledes tilkøbe et beskyttende cover, som kan lægges over pejsen, når den ikke er i brug.

Vil du gerne forene det æstetiske med det praktiske, når du skal anskaffe dig en bioethanolpejs, så vil denne model fra Monaco bestemt kunne leve op til det.

Her kan se meget mere om alle typer biopejse

Her kan du få et overblik over alle fritstående biopejse

Specifikationer

  • Størrelse: Lounge-modellen, 70 cm x 43 cm x 43 cm. Tower-modellen_ 90 cm x 43 cm x 43 cm
  • Vægt: Lounge-modellen, 25 kg. Tower-modellen, 27 kg
  • Kapacitet: 1,8 liter
  • Brændetid: Op til 6 timer
  • Varmeeffekt: 1,8 kW i timen
  • Farve: Vælg imellem: Sort, hvid, RAL-farver eller børstet rustfrit stål
  • Tilkøb: Hjul, cover