Montreal™Skal din biopejs ose af luksus og samtidig være fuldstændig skræddersyet til dit hjem?

Ønsker du maksimal indflydelse på dens størrelse, farve, design og justering, så får du alle ønsker opfyldt med denne Montreal™ model

Biopejsens design

I sig selv er Montreal-biopejsen en elegant indbygningspejs, der absolut vil højne standarden i ethvert rum.

Den fås i farverne sort, børstet stål og poleret stål, og størrelsen på ovnen kan enten være en af de to standardmål, den findes i, eller du kan selv ønske et mål.

Du kan også selv beslutte, hvor mange sider, den skal være åben i.

Derfor er det endelige design meget afhængigt af dine valg, så du dermed kan være medskabende i forhold til lige netop din biopejs’ look.

Fakta om Montreal biopejsen

Ud over at være en pryd for ethvert hjem så får du her en både stor og effektiv bioethanolpejs, der kan bygges ind i væggen. Den kan enten have en åben front, en åben side eller to eller være åben på begge sider af væggen.

Hvordan dens endelige udformning bliver, afgør du selv, så den kommer til at blive en smuk, integreret del af din væg.

Dens størrelse betyder også, at der ligger en stærk brænder i pejsen, hvilket betyder, at den kan brænde længe og forholdsvis kraftigt eller endnu længere, hvis du lader den brænde stille og roligt.

Du kan vælge, om du ønsker en manuelt justerbar brænder, eller om du foretrækker en fjernbetjening til den. Du kan også styre pejsen via din smartphone eller tablet, hvis det er en bedre løsning for dig.

Vil du have maksimal medindflydelse på din luksus-biopejs, så er denne indbygningsmodel absolut et godt bud. Her har du nemlig mulighed for at vælge dens farve, størrelse, hvor mange sider den skal have glas på og hvilken type af betjening til regulering af brænderen, den skal have.

Her kan du læse mere om biopejse

Her kan du se alle indbygningsbiopejse

Specifikationer

  • Størrelser: 100 cm x 30 cm x 40 cm, 125 cm x 30 cm x 40 cm eller individuelle mål
  • Vægt: Afhænger af den valgte størrelse
  • Kapacitet: Op til 7,2 liter
  • Brændetid: Afhænger af den valgte størrelse
  • Varmeeffekt: Op til 5,7 kW i timen
  • Farver: sort, rustfrit børstet stål, RAL-farver
  • Brænder: Manuel eller automatisk