New York Plaza biopejs™Denne elegante væghængte biopejs oser så meget af god smag og høj kvalitet. Det gælder både for de materialer, den er udført i, for designet og for dens brandeffekt

Den signalerer luksus, hygge og varme på én gang.

Fakta om New York Plaza pejsen

Ovnen måler med sine 90 cm x 59 cm noget mere end en standard-biopejs, og med sine 15 cm i dybden syner den lettere, end den egentlig er. Den vejer 19,6 kg, og det er også muligt at få den bygget ind i væggen.

Den har en kapacitet på 3 liter, hvilket kan holde flammerne kørende i op til 8 timer. Dens varmeeffekt er på 2,7 – 5,4 kW i timen, hvilket bestemt kan mærkes på temperaturen i rummet.

Når det kommer til farven, så er der flere at vælge imellem. Du kan vælge en sort eller en hvid ramme, det kan også være en i børstet stål eller i rust, du kan få en poleret eller du kan vælge en i enten messing eller kobber.

Prisen for pejsen ændres i forhold til, hvilken farve du vælger. Alle modeller er sorte i det indre af pejsen.

Hvad er fordelene ved at vælge en biopejs?

En væghængt pejs, der kører på bioethanol er virkelig nem at installere og betjene. Den kræver ingen skorsten, og du hænger den bare op på væggen, og så er den klar til brug. Du kan glemme alt, hvad der har med støv, røg, sod og brænde at gøre, for det får du slet ikke brug for.

Du får med andre ord både en smuk pejs at se på, levende flammer at hygge dig ved og en højere temperatur i stuen. Det er godt for miljøet, og det er godt for den lykkelige ejer af en biopejs. Med den får du den rene fornøjelse.

Læs mere om alle typer biopejse her

Se alle de væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 59 cm, B 90 cm, D 15 cm
  • Vægt: 19,6 kg
  • Kapacitet: 3 l
  • Brændetid: 8 timer
  • Varmeeffekt: 2,7 – 5,4 kW

 

Til Butik

Reklamelink