Nice Built-in™Holder du af den hyggelige stemning, som levende flammer skaber, så kan du med denne elegante biopejs meget let skabe den stemning både i dit hjem, på din arbejdsplads eller udenfor på terrassen eller altanen

Biopejsens design

Denne pejs fås i tre varianter, som alle kan indbygges i diverse møbler, og som alle ved sin elegance og lethed vil bidrage væsentligt til den gode stemning der, hvor den bliver placeret.

Den er ikke større, end den let kan indbygges i for eksempel et flytbart bord, og dermed bliver den meget fleksibel i forhold til indretning.

På den anden side er pejsen af en passende størrelse, når det kommer til diskret, men effektivt at skabe opmærksomhed. Derfor vil denne pejs altid bidrage aktivt til den hyggelige stemning.

Den kan let bæres udenfor, hvilket også er praktisk, hvis du rykker selskabet udenfor.

De tre varianter kaldes henholdsvis: Lounge, Tower og Round, og om du foretrækker den ene frem for den anden, er blot et spørgsmål om smag og behag. Deres varmeeffekt er ens.

Fakta om biopejsen

De tre varianter har alle en brændetid på op til 6 timer, hvilket er forholdsvis længe for en biopejs af deres størrelse.

Bunden af pejsen glider diskret i ét med den overflade, som den bygges ned i. Derved opnås optisk effekt af, at de levende flammer nærmest danser direkte på overfladen.

Pejsen er konstrueret af hærdet, klart glas i hele dens højde. Det giver et behageligt og roligt genskær, der kan nydes fra alle sider.

Du får her den mindre, super elegante og meget fleksible biopejs, som sin størrelse til trods gør meget for den gode stemning.

Klik her for at se mange flere informationer om alle typer biopejse

Klik her for at se alle biopejse til indbygning i væg

Specifikationer

  • Størrelse: Lounge: 25 cm x 25 cm x 27,5 cm, Tower: 34,5 cm x 34,5 cm x 32,5 cm, Round: Højde: 32,5 cm, diameter: 33 cm
  • Vægt: Lounge: 7,5 kilo, Tower: 12 kilo, Round: 7,5 kilo
  • Kapacitet: Lounge: 1, 25 liter, Tower: 1,8 liter, Round: 1,8 liter
  • Brændetid: Op til 6 timer
  • Varmeeffekt: 1,8 kW i timen
  • Farve: Klart glas
  • Brænder: Manuelt justerbar