Orlando™En Orlando-biopejs er en bred, rektangulær indbygningspejs, hvis udformning du kan have ret stor indflydelse på. Den fremstår lækker, elegant og luksuriøs

Den fremhæver den gode stil i et hvilket som helst rum, den bliver monteret i.

Biopejsens design

Den er beregnet til at blive bygget ind i en væg. Du kan så vælge, om der skal være glas på en, to, tre eller fire sider.

Det giver en stor designmæssig forskel, hvordan disse glassider bliver placeret. Det giver også nogle indretningsmæssige muligheder i forhold til, hvor pejsen bliver bygget ind.

Det kan være i f.eks en væg, hvor den forholdsvis brede pejs lige passer til, således at der er glas og åbent på alle fire sider. Så bliver biopejsen en unik skulpturel del af din indretning i sig selv.

Du kan vælge blot at have den åben på frontsiden, eller du kan vælge at give den åbninger ud til begge sider af væggen. På den måde får du en åben pejs i to rum på en gang.

Fakta om indbygningspejsen

Pejsen fås i to forskellige bredde, den fås i enten 100 cm eller 125 cm i bredden. Desuden kan du vælge, om du ønsker den i andre farver end standardfarven sort. Rammen på 5 cm fås også i børstet eller poleret messing eller kobber eller målet i alle RAL-farver.

Med hensyn til betjening af brænderen så er der også der mulighed for at træffe et valg. Skal den være manuelt eller elektronisk justerbar?

Ønsker du en smuk, elegant og individuel indbygget bioethanolpejs, hvor du selv kan have indflydelse på den udformning, så er denne Orlando™ model et rigtigt godt og luksuriøst valg.

Klik her for at se mere om biopejse

Klik her for at se alle biopejse der kan indbygges i væg eller gulv

Specifikationer

  • Størrelser: 100 cm x 30 cm x 40 cm eller 125 cm x 30 cm x 40 cm
  • Vægt: Afhænger af størrelsen
  • Kapacitet: Afhænger af størrelsen
  • Farver: Sort indre med ramme i sort, børstet eller poleret rustfrit stål eller messing eller alle RAL-farver
  • Brænder: Manuelt eller elektronisk justerbar