Rund indbygningsbiopejsDenne biopejs udmærker sig ved, at den ud over at være en lun hyggespreder også har et helt særligt design

Den kan glimrende stå frit på gulvet, da den er cirkelrund og kan betragtes fra alle sider. Den kan også indbygges i et bord eller et andet møbel. Det giver stor fleksibilitet i indretningen.

Biopejsens særlige design

Pejsens samlede højde er på 30 cm, og den har en diameter på 25 cm.

Det vil sige, at det er en lille ovn, der tilmed er meget let i sit look, da dens cylinder på 18 cm i højden og 20 cm i diameteren er lavet af klart, hærdet glas. Dermed er det muligt at nyde de levende flammer fra alle vinkler.

Den er forberedt til at kunne blive bygget ned i et bord eller en anden vandret flade. Den vejer blot tre kilo, hvilket gør den let at flytte rundt på, således at du nemt kan placere din biopejs hvor som helst i dit hjem.

Holder du af fleksibel indretning og af en pejs med levende flammer, så kunne denne lille spektakulære sag være et godt bud.

Fakta om den runde biopejs

Pejsen er, som nævnt, lille, let og elegant. Den er konstrueret af stål og glas, og den har en gennemsnitlig brændetid på 3 – 4 timer på en opfyldning.

Den kører på bioethanol, som er både nemt og behageligt at have med at gøre, da det hverken soder, sviner eller skal tømmes. Den er hverken afhængig af en skorsten eller af strøm, den står bare stille og roligt og spreder hygge samt en lidt lunere temperatur i rummet.

Skal denne lille, elegante biopejs hjem at stå i dit hjem, så vil du få hævet temperaturen i det rum, du sætter den i, og du vil kunne nyde det beroligende syn af levende flammer.

Du kan finde meget mere information om alle typer biopejse her

Her kan du se alle indbygningsbiopejse

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 30 cm, diameter: 25 cm (cylinder: højde 18 cm, diameter: 20 cm)
  • Vægt: 3 kilo
  • Kapacitet: 2 liter
  • Brændetid: 4-5 timer på en opfyldning
  • Varmeeffekt: 2,17 kW pr. Time
  • Farver: Stål og klart glas
  • Brænder: Justerbar

 

 

Til Butik

Reklamelink