Stål biopejs med rundende kant til vægHer har du en biopejs, der både er ekstra bred og har et let udtryk på grund af dens særlige design. På den måde får du en væghængt pejs, der har en stor effekt takket være dens ekstra bredde

Her går design og effekt smukt hånd i hånd.

Fakta om biopejsen

Pejsen har en vægt på 18 kilo, så den har en vis tyngde. Den har en højde på 50 cm, en dybde på 20 cm, og så har den en bredde på hele 80 cm. Den ekstra bredde giver plads til at have to brandkar installeret, og hver af disse brandkar har en kapacitet på 1 liter.

De to gange 1 liter giver en varmeeffekt tilsammen på 3,2 kW, og det giver en brændetid på 2 – 2,5 timer i timen. Brænderne kan reguleres, så du kan styre de rolige flammers styrke. Biopejsens farver er rustfrit stål og sort.

Pejsens specielle design

Det helt særlige ved denne pejs’ design er dens afrundede sider, der går helt ind til væggen. Derfor syner den mindre bastant, og den går ligesom i et med væggen. Selv om pejsen er ekstra bred, så virker det optisk ikke så dominerende på grund af sidernes rundinger.

Den er konstrueret sådan, at den har to brandkar, så du kan regulere brændingen i forhold til, om de begge eller kun den ene af dem skal være i gang. Da pejsens indre er sort, vil de levende rolige flammer ses meget tydelige, og det øger dermed oplevelsen af hygge og varme.

Hvad kan en bioethanolpejs?

En pejs, der brænder ved bioethanol kan give dig fornemmelsen af brændende, levende ild, hvilket bidrager positivt til den hyggelige stemning. Den brænder uden at belaste miljøet, uden at ose eller sode og uden at tage plads på gulvet.

Den kan give dig et par graders ekstra varme i rummet, og den kan understrege din gode stil. Alt dette får du uden nogen former for besvær.

Du kan finde flere informationer om biopejse her

Her kan du se flere væghængte biopejse

Specifikationer

  • Størrelse: H 50 cm, B 80 cm, D 20 cm
  • Vægt: 18 kg
  • Kapacitet: 2 x 1 l
  • Brændetid: 2 – 2,5 timer
  • Varmeeffekt: 3,2 kW

 

Til Butik

Reklamelink