Stor hvid biopejs til væggenHer har du en biopejs, der både er ekstra bred og ret lækker i sit hvide look. Den ekstra bredde giver plads i pejsens indre til, at der kan være hele tre brandkar i den

Når der er fuld blus på dem, så ser det superfedt ud, som var hele væggen en stor pejs. Det er top-hyggeligt.

Fakta om den ekstra brede biopejs

Først og fremmest er der jo pejsens bredde. Den er på hele 136 cm, så det kræver sin væg. Dens højde er på 54 cm, hvilket også er en del over standardmål. I dybden måler den til gengæld lidt mindre end standard nemlig 19,8 cm.

Den er med sine 27 kilo også til den tunge side, til gengæld gør dens hvide farve den noget lettere i sit udtryk.

Pejsen er udstyret med hele tre brandkar, der hver kan rumme 1 liter tændvæske, og de har hver en brændetid på 2 – 2,5 timer på en opfyldning. Tilsammen har de tre brandkar en varmeeffekt på 4, 38 kW i timen. Og det kan man faktisk nemt mærke på rummets temperatur.

Den brede, hvide pejs’ design

Denne biopejs er bare lækker. Den er stor, den er flot og den er effektiv. Med sit hvide ydre og sit sorte indre, så fremstår den helt grafisk i sit udtryk. Det gør den både diskret og imponerende at se på – især når alle tre brandkar er i brug. Så er der fuld skrue på hyggen og på nogle ekstra graders varme. Og så ser det jo temmelig imponerende ud, når så stor en del af væggen dekoreres af et levende flammehav.

Skal der være mindre gang i den, så kan du nøjes med at tænde for en eller to af blussene. Den regulerbar brænder gør det også muligt at styre de enkelte flammer.

Hvad er fordelen ved en biopejs?

En biopejs kan skabe hygge i ethvert rum med sine levende flammer. Den kan tilmed øge rummets temperatur med nogle graders varme. Det kan den gøre stille og roligt, uden at det generer hverken miljøet eller ejerens rengøringsniveau. Den udsender nemlig hverken sod, røg eller aske. Det er ren hygge.

Find flere informationer om biopejs her

Se alle biopejse til væggen her

Specifikationer

  • Størrelse: H 54 cm, B 136 cm, D 19,8 cm
  • Vægt: 27 kg
  • Kapacitet: 3 x 1,5 l
  • Brændetid: 2 – 2,5 timer
  • Varmeeffekt: 4,38 kW

 

Til Butik

Reklamelink