Stor stål biopejs til væggenMå din væghængte biopejs gerne være af en vis størrelse og dermed have en vis styrke, så kunne denne ekstra brede model sagtens være den, du kunne foretrække

Dens store bredde gør den i stand til at brænde på et ekstra stort areal, og dermed har den en højere varmeeffekt end en standardpejs har.

Specifikationer for denne pejs

Pejsen er 43 cm i højden, den måler hele 90 cm i bredden og i højden måler den 20 cm, og den vejer 17,8 kg. Dens udvendige farve er stål, og den er sort indvendigt.

Dens brænderkapacitet er to gange 1 liter, da der er to kamre, og det giver den en brændetid på 2 – 2,5 timer på en opfyldning. Selve brænderen kan reguleres i begge kamre, så du kan finstyre flammerne i begge kamre.

Pejsens design

Denne lækre væghængte biopejs skiller sig ud ved at være ekstra bred. Det giver den et mere bastant udtryk, hvilket også understreges af dens grafiske linjer og den meget brede stålfarvede ramme, der er omkring pejsens sorte indre.

Udover det markante look, der kræver sin væg, så er selve konstruktionen af den ekstra brede pejs også ret praktisk. Du kan nemlig vælge at tænde op i en af de to halvdele, eller du kan vælge at tænde op i hele pejsens brede.

På den måde kan du nemmere regulere både det udseendemæssige og det varmemæssige. En pejs i dobbelt bredde kan nemlig opvarme dobbelt så meget som en enkelt. Med denne biopejs i dobbelt længde får du en pejs, der er mere fleksibel end en standardmodel.

Hvorfor vælge en biopejs

Har du brug for en pejs, der er mere en hyggespreder, end den er en decideret varmekilde, så bør du vælge en biopejs. Med den får du nemlig alle fordelene ved den hygge, der er i at være i et rum, hvor der brænder en sagte ild.

Læs mere om biopejse her

Se alle biopejse til væggen her

Specifikationer

  • Størrelse: H 43 cm, B 90 cm, D 20 cm
  • Vægt: 17,8 kg
  • Kapacitet: 2 x 1 l
  • Brændetid: 2 – 2,5 timer
  • Varmeeffekt: 3,6 kW

 

 

Til Butik

Reklamelink