Stor XL rustfri stål biopejs til vægSkal din væghængte biopejs være både stor, flot og effektiv, så kunne denne i XL-størrelse være et godt bud på en pejs, der skal hjem til dig at bo

Udover et superlækkert design, der vil klæde din væg, så er den også udstyret med hele tre brandkar, hvilket gør den ret fleksibel i forhold til, hvor meget den skal yde.

Hvad kendetegner denne pejs?

Det mest iøjnefaldende ved denne pejs er dens bredde. Den måler nemlig hele 136 cm i bredden, hvilket berettiger den til at bære sit navn.

Den ekstra bredde gør det muligt at placere hele tre brandkar i den, hvilket betyder, at du kan styre, hvor mange af dem der skal brænde ad gangen. Med den regulerbar brænder kan du styre flammerne hver for sig.

I højden måler den 54 cm, og dybden er 23 cm. Den vejer 35,5 kilo, så den har noget substans.

Hver af de tre brandkar kan rumme 1 liter brændstof og kan brænde i 2 – 2,5 timer pr. opfyldning. Dens varmeeffekt er på 4,8 kW, hvilket faktisk kan batte noget i forhold til temperaturen i rummet.

Biopejsens farver er sort og stål, og dens stilrene design er meget markant.

Den ekstra brede pejs’ design

Denne biopejs er trods sin størrelse og sin tyngde relativ let og elegant at se på. Farverne stål og sort klæder hinanden, og dens brede rustikke kant giver noget karakter til pejsen og også til den væg og det rum, som den hænger i.

De tre brandkar gør det muligt at indstille den til, om en eller flere af dem skal være tændt ad gangen. Når der er fuld blus på pejsen, så fylder de levende flammer det meste af den væg, som den hænger på. Det er et både hyggeligt og imponerende syn. Og tilmed kan den tilføje nogle graders varme til rummet, hvilket jo også bidrager til den behagelige stemning.

Få fuld skrue på varmen og på hyggen med en stor og lækker bioethanol-pejs. Gør det også med god samvittighed, for brændstoffet skader ikke miljøet, og brændingen hverken soder, oser eller sviner. Der er så meget, der taler for, at bruge en biopejs.

Læs mere om biopejse her

Se alle de væghængte biopejse her

Specifikationer

  • Størrelse: H 54 cm, B 136 cm, D 23 cm
  • Vægt: 35,5 kg
  • Kapacitet: 3 x 1 l
  • Brændetid: 2 – 2,5 timer
  • Varmeeffekt: 4,8 kW

 

Til Butik

Reklamelink