Teardrop biopejs til gulvDenne bioethanolpejs er virkelig spektakulær. Den er nemlig dråbeformet, 80 cm høj og er designet sådan, at den skal stå på gulvet

Dens særlige form kan også illudere en blød og rolig flamme. I hvert fald drager denne ovn dit blik med sit look.

Hvad kan en biopejs?

En biopejs kan først og fremmest bidrage til den hyggelige stemning i hjemmets indretning. Det kan den, fordi levende flammer jo som bekendt er lig med hygge.

Ud over hygge-faktoren så kan en biopejs øge temperaturen i det rum, den står i. den kan brænde uafbrudt på en opfyldning, og du behøver ikke gøre andet end at påfylde brændstof, når den er ved at brænde tør.

Den soder ikke, den asker ikke, og den oser ikke. Den står bare lige så dekorativt og brænder stille og roligt.

Den er ikke afhængig af hverken strøm eller en skorsten, så du kan sagtens møblere rundt med den. Du kan flytte den rundt både i og uden for huset. Det gør den yderst fleksibel i forhold til din indretning.

Den vejer 13 kilo, så du kan relativt nemt flytte den ud fra væggen eller et andet sted, så den kan betragtes fra begge sider.

Fakta om den dråbeformede biopejs

Denne hvide ovn vejer 13 kilo, og den er designet i hvidmalet stål og klart glas. Den er 80 cm høj, og den står på gulvet. Den kan rumme 1,3 liter brændstof, som den kan brænde i 1 – 2 timer på.

Ønsker du, at din biopejs skal være lige dele skulptur og biopejs, så kan denne dråbeformede model bestemt være et godt bud.

Læs mere om alle typer biopejse her

Se alle biopejse til gulv her

Specifikationer

  • Størrelse: Højde: 80 cm, bredde: 60 cm, dybde: 25 cm
  • Vægt: 13 kg
  • Kapacitet: 0,5 l
  • Brændetid: 1 – 2 timer på en opfyldning
  • Varmeeffekt: 2,6 kW pr. time
  • Farve: Hvid
  • Brænder: Ikke justerbar

 

Til Butik

Reklamelink