Torino™ biopejs til vægSkal der skrues helt op for design og kvalitet, når det drejer sig om biopejse, så fås det ikke meget mere luksuriøst end med denne model, som scorer ekstremt højt på alle parametre

Det er gennemført lækkert både at se på og at mærke, når der sidder en Torino biopejs på væggen.

Fakta om Torino

Denne pejs er relativ bred, nemlig 97 cm. Den har en højde på 22,5 og er dermed en del lavere i konstruktionen, end de fleste andre pejse. I dybden måler den 14,5 cm, og den vejer 46 kilo, hvilket er den del i forhold til det lette design.

Brænderen strækker sig over en stor del af pejsens bredde, nemlig over 70 cm. Det giver et dejligt bredt flammehav, der både hygger, varmer og oplyser rummet.

Brandkarret har en kapacitet på hele 5,8 liter, hvilket rækker til en brændetid på 7,5 – 20,8 timer. Det er en hel del mere, end hvad en standardpejs kan kapere og præstere.

Den har en varmeeffekt på 1,6 – 4,5 kW i timen. Pejsens store effekt fordrer, at det rum, den hænger i, har en minimumstørrelse på 89 kvm.

Det er meget nemt at installere pejsen, da den blot skal hænges op på væggen i nogle meget stærke beslag.

Noget helt særligt for netop denne pejs er, at den kan fjernbetjenes. Det kan den via Bluetooth med enten din telefon eller din tablet. Så bliver det ikke meget nemmere.

Torino-pejsens design

Denne superlækre biopejs ligner ikke andre pejse. Dels er den en hel del lavere end andre pejse, og dels kan du selv vælge, om den skal være sort eller hvid samt om selve brænderen skal være sort eller stålfarvet.

Det glas, der sidder på fronten af pejsen, er lavet af 80 mm hærdet glas, hvilket er med til at give pejsen sit særlige lette udseende.

Brænderen sørger for, at flammerne brænder jævnt, roligt og helt rent. Det er netop det, som en biopejs kan.

Du kan finde flere informationer om alle typer biopejse her

Her kan du se alle væghængte biopejse

Specifikationer

  • Størrelse: H22,5 cm, B 97 cm, D 22,5 cm
  • Vægt: 46 kg
  • Kapacitet: 5,8 l
  • Brændetid: 7,5 – 20,8 timer
  • Varmeeffekt: 1,6 – 4,5 kW

 

Til Butik

Reklamelink

<