Westminster DS™Denne meget eksklusive indbygningsbiopejs er toppen, når det drejer sig om design og kvalitet. Den er næsten kvadratisk og er dermed noget højere end de fleste biopejse

Det henleder tankerne på en ældre åben pejs, den er dog ikke afhængig af en skorsten, så du kan placere den helt frit i en hvilken som helst væg i hjemmet.

Luksus-biopejsens design

Pejsen er lækker. Dens næsten kvadratiske form gør, at den kan illudere en gammeldags åben pejs. Og den er ikke mindre hyggelig.

Den fås i to forskellige farvesammensætninger: En helt sort og en sort med en ramme i børstet rustfrit stål på 4,5 cm omkring. Det giver dig mulighed for selv at vælge det look, du foretrækker.

Fakta om Westminster™ biopejsen

Standardmodellen måler 71 cm x 24,5 cm x 76 cm, men du har mulighed for at vælge et helt individuelt mål til din pejs.

Der er også valgfrihed i forhold til, om brænderen skal være manuelt justerbar, eller om den skal kunne styres via en fjernbetjening, som kan være din smartphone eller tablet.

Da biopejsen kan bestilles med specialmål, så den passer præcis ind i dit gamle pejse- eller kaminhul, så varierer både størrelse, vægt og brændetid i forhold dertil.

Denne indbygningsbiopejs er perfekt til at fylde et gammelt hul efter en traditionel åben pejs eller kamin. Du kan få den konstrueret, så den kommer til at passe fuldstændig til dine mål. Genskab den ultimative hyggestemning med levende flammer i dit hjem.

Hvis du vil vide mere om biopejse kan du klikke her

Hvis du vil se alle biopejse til indbygning i væg kan du klikke her

Specifikationer

  • Størrelse: Standardmål: 71 cm x 24,5 cm x 76 cm eller dine egne valgte mål
  • Vægt: Afhænger af pejsens størrelse
  • Kapacitet: Afhænger af pejsens størrelse
  • Brændetid: Afhænger af pejsens størrelse
  • Farver: Sort og børstet rustfrit stål
  • Brænder: Manuelt eller fjernbetjent justerbar