Yin og Yang biopejs til vægSkal din biopejs gerne være stor, stærk og dominerende i sit udtryk, så opfylder denne helt fantastiske sort/hvide pejs alle kriterier

Den er nemlig helt speciel i sit dragende design, den er større end de fleste, og der er gods i den – både hvad angår vægt og effekt.

Fakta om Yin og Yang pejsen

Ovnen hører til blandt de største, den måler nemlig 59,5 cm i højden, hele 80,5 cm i bredden og så er den 20,6 cm i dybden. Den vejer hele 39 kilo, så den er til den tunge side, hvilket giver pejsen noget tyngde og en vis robusthed i sit udtryk.

Med hensyn til dens effekt så er den på 2,17 kW i timen, hvilket hører til i den mest ydende ende af skalaen.

Brænderen kan reguleres, den har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket giver en brændetid på 2 – 3 timer på en opfyldning. Her er en biopejs, der kan noget mere end bare at se godt ud.

Pejsens unikke design

Der er kræset for designet af denne ovn. Dens meget markante sort/hvide udseende leder tankerne hen på tegnet for Yin og Yang. Det gør dens ydre meget spektakulært, samtidig med at de organiske, bølgede linjer bløder det bastante op og gør den lettere at se på, end den er.

Vælger du denne biopejs, får du samtidig et iøjnefaldende relief at nyde både synet og effekten af. Når pejsen er tændt, giver de rolige flammer en perfekt kontrast til det sort/hvide look. Denne pejs er det modige og stilfulde valg.

Biopejsens mange fordele

En pejs, der brænder ved bioethanol er godt for miljøet og godt for hyggen i dit hjem. Og som en ekstra bonus så undgår du det besvær, der er ved en traditionel brændeovn i form af brænde, sod, aske og rengøring.

Vælg en biopejs, hvis du ønsker hyggen ved den levende ild, og ikke så meget betragter den som en decideret varmekilde.

Du kan finde mange flere informationer om bioethanol pejse her

Se alle biopejse til væg her

Specifikationer

  • Størrelse: H 59,5 cm, B 80,5 cm, D 20,6 cm
  • Vægt: 39 kg
  • Kapacitet: 1,5 l
  • Brændetid: 2 -3 timer
  • Varmeeffekt: 2,17 kW